Tel: 02 308 02 26
Nl Fr
MENU

PVC ramen & deuren

PVC ramen & deuren

De deur van je nieuwe woning is de toegang tot je eigen thuis. Ramen zorgen voor de perfecte lichtinval zodat je optimaal kan genieten. Winsol brengt een extra dimensie aan je woning met hedendaagse PVC ramen en deuren.

Inbraakveilig

De pvc ramen en deuren van Winsol zijn veiliger dan ooit. Dankzij verschillende innovaties brengen wij steeds één van de veiligste producten op de markt. O.a. een massieve middenburg, inbraakwerend veiligheidsbeslag en haken op de deursloten zorgen voor de veiligheid. Daarenboven zijn de profielen maximaal versterkt en alle materialen zijn 100% UV-bestendig.

Isolerend

Onze pvc ramen en deuren zijn uitgerust met de nieuwste isolatie technologieën. Wij maken gebruik van Enera+ en Enera+2 profielen wat zowel een uitstekende thermische als akoestische isolatiewaarde heeft. Met 3 dichtingen, een vijfkamerprofiel en een Uw-waarde tot 1,23 W/M2K blijft de warmte tijdens de winter binnenshuis en de koude buiten. Het omgekeerde geldt in de zomer waarbij de warmte buiten blijft en de frisheid binnen. Zo heb je met onze pvc ramen en deuren steeds de ideale temperatuur in huis.

download-brochure
Schrijnwerk brochure