Tel: 02 308 02 26
Nl Fr
MENU

Industrial Look deuren

Industrial Look deuren

‘Industrial Look Doors’, springt in op de trend van minimalistische deuren -en ramen met de uitstraling van staal. Nog beter, wij doen het met aluminium!

Isolerend

Vandaag de dag is isoleren belangrijker dan ooit. Onze aluminium ramen en deuren gaan er voor zorgen dat het in huis koel blijft een warme zomerdag zodat je even op adem kan komen. Naast hun isolerende factor bieden aluminium deuren ook een ideale oplossing voor grote glasoppervlakten.

Prachtig ontwerp

Zowel onze aluminium ramen als deuren kunnen zo worden afgewerkt dat ze de aanblik krijgen van staal. Ze kunnen ook worden voorzien worden van uitgebreide kleurcombinaties. Aluminium is een licht en zeer sterk materiaal waardoor onze ramen en deuren naast duurzaam ook zeer esthetisch zijn.

Binnenschrijnwerk

IDA, ofwel ‘Interior Doors Aluminium’ zijn minimalistische binnendeuren -en wanden met de uitstraling van staal. Onze aluminium binnenoplossingen zijn minimalistisch, duurzaam (ze zijn voor 100% recyclebaar) en onderhoudsvriendelijk zodat het aluminium schrijnwerk in een optimale conditie blijft.

Lees verder >

Buitenschrijnwerk

De STEELLOOK is een reeks aluminium profielen, maar zo afgewerkt worden dat ze de aanblik krijgen van staal. Het is een reeks die vooral populair is als designelement in landelijke bijgebouwen en aanbouwen, zoals poolhouses of oranjerieën.

Kenmerkend zijn de zeer slanke profielen en de opgekleefde kleinhoutverdelingen. Zo wordt het typische ‘cottage design’ effect gerealiseerd: landelijk maar toch behoorlijk strak.

Lees verder >

Interesse in Industrial Look deuren

Laat je inspireren door ons breed gamma aan innoverende en isolerende oplossingen. Winsol maakt absolute topkwaliteit op maat.

Bezoek onze showroom Vraag een Offerte