Tel: 02 308 02 26
Nl Fr
MENU

Aluminium ramen & deuren

Aluminium ramen & deuren

Ramen en deuren leggen het gezicht van je eigen huis vast. Open je ramen en deuren met Winsol. Aluminium ramen en deuren zijn strak en stijlvol en kunnen je een flinke duit besparen dankzij hun isolerende factor.

Isolerend

Vandaag de dag is isoleren belangrijker dan ooit. Aluminium ramen zorgen ervoor dat je huis zijn warmte behoudt in de winter waardoor je bespaart op stookkosten. Op een warme zomderdag gaan de aluminium deuren en ramen er dan weer net voor zorgen dat het in huis koel blijft zodat je even op adem kan komen. Naast hun isolerende factor bieden aluminium ramen en deuren ook een ideale oplossing voor grote glasoppervlakten.

Prachtig ontwerp

Zowel onze aluminium ramen als aluminium deuren kunnen voorzien worden van uitgebreide kleurcombinaties waardoor je van je huis een droomwoning maakt. Aluminium is ook een licht en zeer sterk materiaal waardoor onze ramen en deuren naast duurzaam ook zeer esthetisch zijn. Wens je nog meer stijl en isolatie dan kan je het aluminium schrijnwerk ook nog combineren met verborgen scharnieren.

download-brochure
Schrijnwerk brochure