Tel: 02 308 02 26
Nl Fr
MENU

Raamdecoratie

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn niet enkel zeer functioneel en mooi, ze zorgen ook voor een perfecte regeling van het licht in je interieur. Personaliseer je rolgordijnen naar je eigen verwachtingen met unieke kleuren en ruime functionaliteiten. Kortom, rolgordijnen maken je huis helemaal compleet.

Leer meer

Vouwgordijnen

Met hun eigentijdse uitstraling en vorm zorgen vouwgordijnen ervoor dat ze een populaire vorm van raamdecoratie zijn voor de woning. De perfecte combinatie van verduisteren en regelen van de privacy zorgt voor een leuke beleving binnenshuis.

Leer meer

Paneelgordijnen

Winsol paneelgordijnen geven de nodige discretie en werken intuïtief. Proef het tijdloos design en maak je woning compleet. Winsol ‘verticals’ worden volledig op maat van je ramen gemaakt. Je bepaalt zelf de materialen, het systeem en breedte van de panelen. Proef van artistieke discretie en leg je eigen stijl en accent.

Leer meer

Lamellen

Lamellen zijn een klassieker waarmee je de lichtinval regelt voor een optimaal comfort met een artistieke oplossing. Regel je privacy en breng een rustieke sfeer in je huis dankzij de lamellen die je helemaal op maat van je woning kan laten produceren.

Leer meer

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn lichte en elegante gordijnen bestaande uit een gevouwen stof die zich bij het optrekken opvouwt als een accordeon. Plisségordijnen hebben een extra troef doordat ze voor elk type raam een stijlvolle oplossing bieden.

Leer meer

Somfy Smart Home

Je wil privacy creëren. Een afgewerkt interieur met stijlvol raamtextiel. Je wil de lichtinval in je woning temperen om zo een aangename sfeer bekomen of je wil storende lichtinval wegnemen. Alle wensen worden omgezet in gepersonaliseerde raamdecoratie.

Leer meer