Tel: 02 308 02 26
Nl Fr
MENU

Sectionale poorten

Sectionale poorten

Sectionale poorten gaan steeds verticaal open, dit zorgt voor een minimum aan ruimteverlies in jouw garage. De dubbelwandige panelen geven een maximale warmte-isolatie waardoor comfort en duurzaamheid is gegarandeerd.

Inbraakveilig attest

Bij alle basismodellen van garagepoorten, kunnen wij een RC2 inbraakveilig attest aanbieden. Winsol streeft er naar om steeds de hoogst mogelijke score te behalen op gebied van veiligheid op al onze producten.

Hoog isolerend

In België zijn wij de beste op het gebied van isolerende garagepoorten en we zijn zelfs uniek op de markt bij het aanbieden van conform isolerende garagepoorten voor passiefwoningen.

Kleurkwaliteit

Een poort wordt voortdurend blootgesteld aan de zon. Om geen kleurkwaliteit te verliezen voorzien wij al onze poorten van een hoogstaande lakkwaliteit. Hierdoor wordt de kleur zo lang mogelijk behouden.

Uitstraling

Een sectionale garagepoort bepaalt mee de uitstraling van jouw woning. Naast ramen en deuren vallen garagepoorten vaak het snelste op bij het bekijken van een woning. Kies dus niet zomaar de eerste de beste poort maar kies er één die perfect aansluit bij jouw woning.

download-brochure
Sectionale poorten brochure
Poorten brochure
Beerner Brochure